Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Google+
Hem  Arrow  Lokal tid  Arrow  Världsklocka

Världsklocka - Lokala tider

Lokal tid i världen - klicka på en plats för mer information.


Afghanistan - Kabul20:37 Åland - Mariehamn19:07
Albanien - Tirana18:07 Algeriet - Alger17:07
Amerikanska Jungfruöarna - Charlotte Amalie12:07 Amerikanska Samoa - Pago Pago05:07
Andorra - Andorra la Vella18:07 Angola - Luanda17:07
Anguilla - The Valley12:07 Antigua och Barbuda - Saint John's12:07
Argentina - Buenos Aires13:07 Armenien - Jerevan20:07
Aruba - Oranjestad12:07 Australien - Adelaide02:37
Australien - Brisbane02:07 Australien - Darwin01:37
Australien - Melbourne03:07 Australien - Perth00:07
Australien - Sydney03:07 Azerbajdzjan - Baku21:07
Bahamas - Nassau12:07 Bahrain - Manama19:07
Bangladesh - Dhaka22:07 Barbados - Bridgetown12:07
Belgien - Bryssel18:07 Belize - Belmopan10:07
Benin - Porto-Novo17:07 Bermuda - Hamilton13:07
Bhutan - Thimphu22:07 Bolivia - La Paz12:07
Bosnien och Hercegovina - Sarajevo18:07 Botswana - Gaborone18:07
Brasilien - Brasilia14:07 Brittiska Jungfruöarna - Road Town12:07
Brunei - Bandar Seri Begawan00:07 Bulgarien - Sofia19:07
Burkina Faso - Ouagadougou16:07 Burundi - Bujumbura18:07
Caymanöarna - George Town11:07 Centralafrikanska republiken - Bangui17:07
Chile - Santiago de Chile13:07 Colombia - Bogotá11:07
Cooköarna - Avarua06:07 Costa Rica - San José10:07
Curaçao - Willemstad12:07 Cypern - Nicosia19:07
Danmark - Köpenhamn18:07 Djibouti - Djibouti19:07
Dominica - Roseau12:07 Dominikanska republiken - Santo Domingo12:07
Ecuador - Quito11:07 Egypten - Kairo18:07
Ekvatorialguinea - Malabo17:07 El Salvador - San Salvador10:07
Elfenbenskusten - Yamoussoukro16:07 Eritrea - Asmara19:07
Estland - Tallinn19:07 Etiopien - Addis Abeba19:07
Falklandsöarna - Stanley13:07 Färöarna - Torshamn17:07
Fiji - Suva04:07 Filippinerna - Manila00:07
Finland - Helsingfors19:07 Förenade Arabemiraten - Abu Dhabi20:07
Frankrike - Paris18:07 Franska Guyana - Cayenne13:07
Franska Polynesien - Marquesasöarna06:37 Franska Polynesien - Papeete06:07
Gabon - Libreville17:07 Gambia - Banjul16:07
Georgien - Tbilisi20:07 Ghana - Accra16:07
Gibraltar - Gibraltar Town18:07 Grekland - Aten19:07
Grenada - Saint George's12:07 Grönland - Danmarkshavn16:07
Grönland - Nuuk14:07 Guadeloupe - Basse-Terre12:07
Guam - Hagåtña02:07 Guatemala - Guatemala City10:07
Guinea - Conakry16:07 Guinea-Bissau - Bissau16:07
Guyana - Georgetown12:07 Haiti - Port-au-Prince12:07
Honduras - Tegucigalpa10:07 Indien - New Delhi21:37
Indonesien - Jakarta23:07 Irak - Bagdad19:07
Iran - Teheran19:37 Irland - Dublin17:07
Island - Reykjavik16:07 Israel - Jerusalem19:07
Italien - Rom18:07 Jamaica - Kingston11:07
Japan - Tokyo01:07 Jemen - Sana19:07
Jordanien - Amman19:07 Julön - Flying Fish Cove23:07
Kambodja - Phnom Penh23:07 Kamerun - Yaoundé16:07
Kanada - Edmonton10:07 Kanada - Halifax13:07
Kanada - Montréal12:07 Kanada - St. Johns13:37
Kanada - Toronto12:07 Kanada - Vancouver09:07
Kanada - Winnipeg11:07 Kap Verde - Praia15:07
Kazakstan - Astana22:07 Kenya - Nairobi19:07
Kina - Peking00:07 Kirgizistan - Bisjkek22:07
Kiribati - Kiritimati06:07 Kokosöarna - West Island22:37
Komorerna - Moroni19:07 Kongo-Brazzaville - Brazzaville17:07
Kongo-Kinshasa - Kinshasa17:07 Kroatien - Zagreb18:07
Kuba - Havanna12:07 Kuwait - Kuwait City19:07
Laos - Vientiane23:07 Lesotho - Maseru18:07
Lettland - Riga19:07 Libanon - Beirut19:07
Liberia - Monrovia16:07 Libyen - Tripoli18:07
Liechtenstein - Vaduz18:07 Litauen - Vilnius19:07
Luxemburg - Luxemburg18:07 Macao - Macao00:07
Madagaskar - Antananarivo19:07 Makedonien - Skopje18:07
Malawi - Lilongwe18:07 Malaysia - Kuala Lumpur00:07
Malaysia - Kuching00:07 Maldiverna - Malé21:07
Mali - Bamako16:07 Malta - Valletta18:07
Marocko - Rabat17:07 Marshallöarna - Majuro04:07
Martinique - Fort-de-France12:07 Mauretanien - Nouakchott16:07
Mauritius - Port Louis20:07 Mayotte - Dzaoudzi19:07
Mexiko - Mazatlan10:07 Mexiko - Mexico City11:07
Mexiko - Tijuana09:07 Mikronesiens federerade stater - Palikir03:07
Mocambique - Maputo18:07 Moldavien - Chisinau19:07
Monaco - Monaco-Ville18:07 Mongoliet - Ulaanbaatar00:07
Montenegro - Podgorica18:07 Montserrat - Plymouth12:07
Myanmar (Burma) - Naypyidaw22:37 Namibia - Windhoek18:07
Nauru - Yaren04:07 Nederländerna - Amsterdam18:07
Nepal - Kathmandu21:52 Nicaragua - Managua10:07
Niger - Niamey17:07 Nigeria - Abuja17:07
Niue - Alofi05:07 Nordkorea - Pyongyang01:07
Nordmarianerna - Saipan02:07 Norfolkön - Kingston03:37
Norge - Oslo18:07 Nya Kaledonien - Nouméa03:07
Nya Zeeland - Wellington05:07 Oman - Muskat20:07
Österrike - Wien18:07 Östtimor - Dili01:07
Pakistan - Islamabad21:07 Palau - Melekeok01:07
Panama - Panama City11:07 Paraguay - Asunción13:07
Peru - Lima11:07 Pitcairnöarna - Adamstown08:07
Polen - Warszawa18:07 Portugal - Lissabon17:07
Puerto Rico - San Juan12:07 Qatar - Doha19:07
Réunion - Saint-Denis20:07 Rumänien - Bukarest19:07
Rwanda - Kigali18:07 Ryssland - Irkutsk01:07
Ryssland - Jakutsk02:07 Ryssland - Jekaterinburg22:07
Ryssland - Kaliningrad19:07 Ryssland - Krasnojarsk00:07
Ryssland - Magadan04:07 Ryssland - Moskva20:07
Ryssland - Omsk23:07 Ryssland - Vladivostok03:07
Saint Kitts och Nevis - Basseterre12:07 Saint Lucia - Castries12:07
Saint Vincent och Grenadinerna - Kingstown12:07 Saint-Pierre och Miquelon - Saint-Pierre14:07
Salomonöarna - Honiara03:07 Samoa - Apia06:07
San Marino - San Marino18:07 Sankta Helena - Jamestown16:07
São Tomé och Príncipe - São Tomé16:07 Saudiarabien - Riyadh19:07
Schweiz - Bern18:07 Senegal - Dakar16:07
Serbien - Belgrad18:07 Seychellerna - Victoria20:07
Sierra Leone - Freetown16:07 Singapore - Singapore00:07
Slovakien - Bratislava18:07 Slovenien - Ljubljana18:07
Somalia - Mogadishu19:07 Spanien - Madrid18:07
Sri Lanka - Colombo21:37 Storbritannien - London17:07
Sudan - Khartoum19:07 Surinam - Paramaribo13:07
Svalbard - Longyearbyen18:07 Sverige - Stockholm18:07
Swaziland - Mbabane18:07 Sydafrika - Pretoria18:07
Sydkorea - Seoul01:07 Sydsudan - Juba19:07
Syrien - Damaskus19:07 Tadzjikistan - Dusjanbe21:07
Taiwan - Taipei00:07 Tanzania - Dodoma19:07
Tchad - N'Djamena17:07 Thailand - Bangkok23:07
Tjeckien - Prag18:07 Togo - Lomé16:07
Tonga - Nuku'alofa05:07 Trinidad och Tobago - Port of Spain12:07
Tunisien - Tunis17:07 Turkiet - Ankara19:07
Turkmenistan - Asjchabad21:07 Turks- och Caicosöarna - Cockburn town12:07
Tuvalu - Fongafale04:07 Tyskland - Berlin18:07
Uganda - Kampala19:07 Ukraina - Kiev19:07
Ungern - Budapest18:07 Uruguay - Montevideo14:07
USA - Anchorage08:07 USA - Chicago11:07
USA - Denver10:07 USA - Detroit12:07
USA - Honolulu (Hawaii)06:07 USA - Indianapolis12:07
USA - Los Angeles09:07 USA - New York12:07
USA - Phoenix09:07 Uzbekistan - Tasjkent21:07
Vanuatu - Port Vila03:07 Västsahara - Al-Ayun17:07
Vatikanstaten - Vatikanstaden18:07 Venezuela - Caracas11:37
Vietnam - Hanoi23:07 Vitryssland - Minsk19:07
Wallis- och Futunaöarna - Mata-Utu04:07 Zambia - Lusaka18:07
Zimbabwe - Harare18:07

Hittar du inte staden eller platsen du söker efter? Skicka in ditt förslag till oss!

 
Tid & Datum

Copyright © 2013-2014