Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Google+
Hem  Arrow  Lokal tid  Arrow  Världsklocka

Världsklocka - Lokala tider

Lokal tid i världen - klicka på en plats för mer information.


Afghanistan - Kabul09:43 Åland - Mariehamn08:13
Albanien - Tirana07:13 Algeriet - Alger06:13
Amerikanska Jungfruöarna - Charlotte Amalie01:13 Amerikanska Samoa - Pago Pago18:13
Andorra - Andorra la Vella07:13 Angola - Luanda06:13
Anguilla - The Valley01:13 Antigua och Barbuda - Saint John's01:13
Argentina - Buenos Aires02:13 Armenien - Jerevan09:13
Aruba - Oranjestad01:13 Australien - Adelaide14:43
Australien - Brisbane15:13 Australien - Darwin14:43
Australien - Melbourne15:13 Australien - Perth13:13
Australien - Sydney15:13 Azerbajdzjan - Baku10:13
Bahamas - Nassau01:13 Bahrain - Manama08:13
Bangladesh - Dhaka11:13 Barbados - Bridgetown01:13
Belgien - Bryssel07:13 Belize - Belmopan23:13
Benin - Porto-Novo06:13 Bermuda - Hamilton02:13
Bhutan - Thimphu11:13 Bolivia - La Paz01:13
Bosnien och Hercegovina - Sarajevo07:13 Botswana - Gaborone07:13
Brasilien - Brasilia02:13 Brittiska Jungfruöarna - Road Town01:13
Brunei - Bandar Seri Begawan13:13 Bulgarien - Sofia08:13
Burkina Faso - Ouagadougou05:13 Burundi - Bujumbura07:13
Caymanöarna - George Town00:13 Centralafrikanska republiken - Bangui06:13
Chile - Santiago de Chile01:13 Colombia - Bogotá00:13
Cooköarna - Avarua19:13 Costa Rica - San José23:13
Curaçao - Willemstad01:13 Cypern - Nicosia08:13
Danmark - Köpenhamn07:13 Djibouti - Djibouti08:13
Dominica - Roseau01:13 Dominikanska republiken - Santo Domingo01:13
Ecuador - Quito00:13 Egypten - Kairo07:13
Ekvatorialguinea - Malabo06:13 El Salvador - San Salvador23:13
Elfenbenskusten - Yamoussoukro05:13 Eritrea - Asmara08:13
Estland - Tallinn08:13 Etiopien - Addis Abeba08:13
Falklandsöarna - Stanley02:13 Färöarna - Torshamn06:13
Fiji - Suva17:13 Filippinerna - Manila13:13
Finland - Helsingfors08:13 Förenade Arabemiraten - Abu Dhabi09:13
Frankrike - Paris07:13 Franska Guyana - Cayenne02:13
Franska Polynesien - Marquesasöarna19:43 Franska Polynesien - Papeete19:13
Gabon - Libreville06:13 Gambia - Banjul05:13
Georgien - Tbilisi09:13 Ghana - Accra05:13
Gibraltar - Gibraltar Town07:13 Grekland - Aten08:13
Grenada - Saint George's01:13 Grönland - Danmarkshavn05:13
Grönland - Nuuk03:13 Guadeloupe - Basse-Terre01:13
Guam - Hagåtña15:13 Guatemala - Guatemala City23:13
Guinea - Conakry05:13 Guinea-Bissau - Bissau05:13
Guyana - Georgetown01:13 Haiti - Port-au-Prince01:13
Honduras - Tegucigalpa23:13 Indien - New Delhi10:43
Indonesien - Jakarta12:13 Irak - Bagdad08:13
Iran - Teheran09:43 Irland - Dublin06:13
Island - Reykjavik05:13 Israel - Jerusalem08:13
Italien - Rom07:13 Jamaica - Kingston00:13
Japan - Tokyo14:13 Jemen - Sana08:13
Jordanien - Amman08:13 Julön - Flying Fish Cove12:13
Kambodja - Phnom Penh12:13 Kamerun - Yaoundé05:13
Kanada - Edmonton23:13 Kanada - Halifax02:13
Kanada - Montréal01:13 Kanada - St. Johns02:43
Kanada - Toronto01:13 Kanada - Vancouver22:13
Kanada - Winnipeg00:13 Kap Verde - Praia04:13
Kazakstan - Astana11:13 Kenya - Nairobi08:13
Kina - Peking13:13 Kirgizistan - Bisjkek11:13
Kiribati - Kiritimati19:13 Kokosöarna - West Island11:43
Komorerna - Moroni08:13 Kongo-Brazzaville - Brazzaville06:13
Kongo-Kinshasa - Kinshasa06:13 Kroatien - Zagreb07:13
Kuba - Havanna01:13 Kuwait - Kuwait City08:13
Laos - Vientiane12:13 Lesotho - Maseru07:13
Lettland - Riga08:13 Libanon - Beirut08:13
Liberia - Monrovia05:13 Libyen - Tripoli07:13
Liechtenstein - Vaduz07:13 Litauen - Vilnius08:13
Luxemburg - Luxemburg07:13 Macao - Macao13:13
Madagaskar - Antananarivo08:13 Makedonien - Skopje07:13
Malawi - Lilongwe07:13 Malaysia - Kuala Lumpur13:13
Malaysia - Kuching13:13 Maldiverna - Malé10:13
Mali - Bamako05:13 Malta - Valletta07:13
Marocko - Rabat06:13 Marshallöarna - Majuro17:13
Martinique - Fort-de-France01:13 Mauretanien - Nouakchott05:13
Mauritius - Port Louis09:13 Mayotte - Dzaoudzi08:13
Mexiko - Mazatlan23:13 Mexiko - Mexico City00:13
Mexiko - Tijuana22:13 Mikronesiens federerade stater - Palikir16:13
Mocambique - Maputo07:13 Moldavien - Chisinau08:13
Monaco - Monaco-Ville07:13 Mongoliet - Ulaanbaatar13:13
Montenegro - Podgorica07:13 Montserrat - Plymouth01:13
Myanmar (Burma) - Naypyidaw11:43 Namibia - Windhoek06:13
Nauru - Yaren17:13 Nederländerna - Amsterdam07:13
Nepal - Kathmandu10:58 Nicaragua - Managua23:13
Niger - Niamey06:13 Nigeria - Abuja06:13
Niue - Alofi18:13 Nordkorea - Pyongyang14:13
Nordmarianerna - Saipan15:13 Norfolkön - Kingston16:43
Norge - Oslo07:13 Nya Kaledonien - Nouméa16:13
Nya Zeeland - Wellington17:13 Oman - Muskat09:13
Österrike - Wien07:13 Östtimor - Dili14:13
Pakistan - Islamabad10:13 Palau - Melekeok14:13
Panama - Panama City00:13 Paraguay - Asunción01:13
Peru - Lima00:13 Pitcairnöarna - Adamstown21:13
Polen - Warszawa07:13 Portugal - Lissabon06:13
Puerto Rico - San Juan01:13 Qatar - Doha08:13
Réunion - Saint-Denis09:13 Rumänien - Bukarest08:13
Rwanda - Kigali07:13 Ryssland - Irkutsk14:13
Ryssland - Jakutsk15:13 Ryssland - Jekaterinburg11:13
Ryssland - Kaliningrad08:13 Ryssland - Krasnojarsk13:13
Ryssland - Magadan17:13 Ryssland - Moskva09:13
Ryssland - Omsk12:13 Ryssland - Vladivostok16:13
Saint Kitts och Nevis - Basseterre01:13 Saint Lucia - Castries01:13
Saint Vincent och Grenadinerna - Kingstown01:13 Saint-Pierre och Miquelon - Saint-Pierre03:13
Salomonöarna - Honiara16:13 Samoa - Apia18:13
San Marino - San Marino07:13 Sankta Helena - Jamestown05:13
São Tomé och Príncipe - São Tomé05:13 Saudiarabien - Riyadh08:13
Schweiz - Bern07:13 Senegal - Dakar05:13
Serbien - Belgrad07:13 Seychellerna - Victoria09:13
Sierra Leone - Freetown05:13 Singapore - Singapore13:13
Slovakien - Bratislava07:13 Slovenien - Ljubljana07:13
Somalia - Mogadishu08:13 Spanien - Madrid07:13
Sri Lanka - Colombo10:43 Storbritannien - London06:13
Sudan - Khartoum08:13 Surinam - Paramaribo02:13
Svalbard - Longyearbyen07:13 Sverige - Stockholm07:13
Swaziland - Mbabane07:13 Sydafrika - Pretoria07:13
Sydkorea - Seoul14:13 Sydsudan - Juba08:13
Syrien - Damaskus08:13 Tadzjikistan - Dusjanbe10:13
Taiwan - Taipei13:13 Tanzania - Dodoma08:13
Tchad - N'Djamena06:13 Thailand - Bangkok12:13
Tjeckien - Prag07:13 Togo - Lomé05:13
Tonga - Nuku'alofa18:13 Trinidad och Tobago - Port of Spain01:13
Tunisien - Tunis06:13 Turkiet - Ankara08:13
Turkmenistan - Asjchabad10:13 Turks- och Caicosöarna - Cockburn town01:13
Tuvalu - Fongafale17:13 Tyskland - Berlin07:13
Uganda - Kampala08:13 Ukraina - Kiev08:13
Ungern - Budapest07:13 Uruguay - Montevideo02:13
USA - Anchorage21:13 USA - Chicago00:13
USA - Denver23:13 USA - Detroit01:13
USA - Honolulu (Hawaii)19:13 USA - Indianapolis01:13
USA - Los Angeles22:13 USA - New York01:13
USA - Phoenix22:13 Uzbekistan - Tasjkent10:13
Vanuatu - Port Vila16:13 Västsahara - Al-Ayun06:13
Vatikanstaten - Vatikanstaden07:13 Venezuela - Caracas00:43
Vietnam - Hanoi12:13 Vitryssland - Minsk08:13
Wallis- och Futunaöarna - Mata-Utu17:13 Zambia - Lusaka07:13
Zimbabwe - Harare07:13

Hittar du inte staden eller platsen du söker efter? Skicka in ditt förslag till oss!

 
Tid & Datum

Copyright © 2013-2014